Nederland v. Spanje

Vanaf dinsdag 22 juni gaan de eerste tickets in de verkoop voor de interlands tegen Portugal op 10 juli en Spanje op 17 juli. Dit zijn de eerste twee thuisinterlands voor de Oranjeheren in de Rugby Europe Championship. Zaterdag 26 juni aanstaande spelen zij de eerste wedstrijd van de competitie tegen Georgië uit. In totaal spelen zij vijf wedstrijden, waarvan drie thuis.

En jij kunt hier bij zijn! Beide interlands zijn een Testen voor Toegang-evenement, met een knallende derde helft!

Nadat je een geldig ticket en een digitaal coronatoegangsbewijs hebt laten zien bij de entree, zijn de maatregelen op het evenement versoepeld. Zo hoef je geen mondkapje te dragen, geen anderhalve meter afstand te bewaren en mag je je dus in feite bewegen zoals voorheen. Wel zullen we het terrein zo inrichten dat de meeste faciliteiten buiten zijn te vinden, om zoveel mogelijk in de buitenlucht te blijven. Het terrein zal twee uur van tevoren openen om een goede en veilige doorstroming te garanderen.

Tickets kun je hier kopen: bit.ly/3zC6ETf

Nederland – Portugal Kick-off: 15.00 uur 10 juli 2021 Nationaal Rugby Centrum Amsterdam Bok de Korverweg 6, 1067 HR, Amsterdam
Nederland – Spanje Kick-off: 14.30 uur 17 juli 2021 Nationaal Rugby Centrum Amsterdam Bok de Korverweg 6, 1067 HR, Amsterdam

TESTEN VOOR TOEGANG
Voor beiden thuisinterlands dienen bezoekers vanaf 13 jaar een geldig coronatoegangsbewijs te hebben. Dit om te laten zien dat er geen corona is aangetroffen op het moment van testen. Je moet jezelf max. 40 uur voor aanvang bij een aangesloten testaanbieder gratis laten testen. Deze test dien je te boeken via www.testenvoortoegang.nl, dus niet bij de GGD of een andere sneltestaanbieder! Dit geldt ook voor onze buitenlandse bezoekers. Deze informatie vind je ook allemaal in de Close App. Op het moment dat je een ticket hebt gekocht, kun je deze bewaren en openen in de Close App. Hierin krijg je ook informatie over het event, de laatste maatregelen, en het testen voor toegang.

LAAT JEZELF TESTEN
Zodra het mogelijk is, maak je bij www.testenvoortoegang.nl een afspraak om je te laten testen. De testuitslag ontvang je binnen een uur.

DOWNLOAD DE CORONACHECK-APP
Bij een negatieve test ontvang je een digitaal coronatoegangsbewijs via de mail & sms. Upload dit in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone? Via www.coronacheck.nl kun je ook alle stappen doorlopen. Bij binnenkomst zal het negatieve testbewijs in combinatie met een geldig legitimatiebewijs worden gecontroleerd. Natuurlijk wordt ook jouw wedstrijdticket op geldigheid gecheckt.

VACCINATIECERTIFICAAT
Naast testbewijzen zijn ook vaccinatiebewijzen beschikbaar in de CoronaCheck-app. Daarmee kunnen mensen na volledige vaccinatie, net na als een negatieve test, toegang krijgen tot evenementen en andere plekken waar coronatoegangsbewijzen worden gevraagd. Vanaf 1 juli kan het vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app bovendien fungeren als Digitaal Corona Certificaat om mee te reizen binnen de EU.

Op basis van een volledige vaccinatie of een negatieve testuitslag maakt de CoronaCheck-app een QR-code aan. Deze QR-code kan gescand worden met de app CoronaCheck Scanner. Als het coronatoegangsbewijs correct is, komt er een groen vinkje in beeld waarmee de toegang tot evenementen of andere landen gegeven wordt.

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/06/24/nu-ook-vaccinatiebewijzen-in-coronacheck-app