naar Online workshop Positieve Sportcultuur

Online workshop Positieve Sportcultuur

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen en het in het leven geroepen project “de positieve sportcultuur” zal er op maandagavond 8 november om 20.00 uur een online workshop worden aangeboden. In deze workshop wordt besproken hoe je als club kunt een bijdragen aan een positieve sportcultuur binnen Rugby Nederland.

 

Tijdens de workshop kunt u kennis maken met ons project en geven wij u een aantal handige tips en tricks waarmee u binnen uw eigen club de positieve sportcultuur kunt uitdragen en verstevigen. Daarnaast komen er ook een aantal reeds bestaande initiatieven langs die direct op uw club gebruikt kunnen worden. (Deze workshop is voor technisch kader, clubfunctionarissen & bestuursleden van alle clubs binnen Rugby Nederland met een extra schijnwerper op de GTBM dagen.)

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn zal de workshop later terug te vinden zijn op het Youtube kanaal van Rugby Nederland en zal de informatie gedeeld worden met alle clubs via de e-mail.

 

Workshop een positieve sportcultuur:

 

Wanneer:                          Maandag 8 november

Tijd:                                    20.00 – 21.00 uur

Waar:                                 Online via deze link.

 

Indien er vragen zijn over deze workshop of het project positieve sportcultuur kan er contact op worden genomen met Edwin van der Spek edwinvdspek.rugby@gmail.com