naar Opwarmdag Damesrugby

Opwarmdag Damesrugby

Op zaterdag 11 september 2021 vindt de vierde editie van de Landelijke Opwarmdag Damesrugby plaats. Deze dag is een initiatief van het LOD (Landelijk Overleg Damesrugby) en wordt dit jaar georganiseerd door Deventer Rugbyclub The Pickwick Players.

Deze dag is de uitgelegen kans voor teams om op te warmen voor de competitie en om kennis te maken met andere damesteams. Het is de bedoeling dat ieder team in toernooivorm 3 of 4 wedstrijden van 20 minuten speelt. De wedstrijden zullen bepaald worden aan de hand van de klasse waarin je team speelt.

We nodigen alle damesteams in Nederland van harte uit om deel te nemen aan deze dag! Aanmelden kan door een mail te sturen naar evenementen@pickwickplayers.nl. Onderstaand nog een aantal aandachtspunten:

 

  • Kosten voor deelname zijn €75,-, waarvan €50,- borg. Na deelname aan de opwarmdag wordt de borg teruggestort. Dit betekent dat teams die zich niet tijdig afmelden het inschrijfgeld niet terugkrijgen (‘no-show tarief’). Afmelden kan tot 5 september.
  • Meer informatie over het speelschema en andere praktische zaken volgt na inschrijving!
  • We hopen dat we naderhand met jullie kunnen genieten van een derde helft, maar dit is afhankelijk van de dan geldende coronaregels.

 

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op 11 september. Nog vragen? Stuur dan een mail naar evenementen@pickwickplayers.nl.Posteropwarmdag