NIEUWS

Bedrijfshulpverlening (BHV) voor Rugby Nederland

Woensdag 13 april hebben de medewerkers van Rugby Nederland een BHV-training gevolgd die gegeven werd door Maarten Jan van Zuuren. Met elkaar werd gekeken naar het ontruimingsplan en de nodige veiligheidsmaatregelen in het Nationaal Rugby Centrum. Daarnaast werd ook de module van het blussen van brandjes afgewerkt om als bedrijfshulpverleners voldoende kennis en vaardigheden om deze functie uit te kunnen voeren.

Wist je dat je als rugbyclub ook wettelijk verplicht bent om dit te regelen als je iemand in dienst hebt?  Bekijk hier alle informatie op de website van de NOC*NSF. Heb je als club geen personeel is het niet verplicht, maar wel aan te raden. Voor iedere sportvereniging geldt namelijk een algemene zorgplicht. Hoe je het beste voor een veilige en gezonde omgeving voor de vrijwilligers van jouw vereniging zorgt, leer je door de gratis online Sport RI&E van WOS te doen.

Als je hier vragen over hebt kan je contact opnemen met development@rugby.nl. Ook als je een BHV-training van Maarten Jan wilt aanvragen.