NIEUWS

coolprofs en rugby nederland gaan partnership aan

Rugby Nederland is voor vier jaar een partnership aangegaan met CoolProfs. De OutSystems implementatie partner uit Roelofarendsveen wordt zichtbaar op de kleding van de scheidsrechters. Tijdens de interlands van de Oranjeheren en -dames, op zaterdag 11 februari jl., tekenden bondsvoorzitter Roderick Bolle en CEO Camilla Ramberg de overeenkomst tussen beide partijen.

RESPECT, KAMERAADSCHAP EN DISIPLINE
CoolProfs is enthousiast over de samenwerking en de mogelijkheid om alle rugbyscheidsrechters in Nederland te sponsoren. ,,Rugby gaat over kameraadschap, respect en discipline. Waarden die ons aan het hart liggen. In onze IT-projecten streven we naar hetzelfde. De discipline in het leveren van kwaliteit van de software die we maken met respect voor onze klant en andere externe partners. Onze consultants streven elke dag naar passie, plezier en betrokkenheid’’, laat Ramsberg weten. ,,Een scheidsrechter is eerlijk, hard en respectvol. Hij of zij doet de taak met passie. Wij zien de scheidsrechter als de coolste professional op het veld en daarom zijn we enthousiast om Rugby Nederland de komende jaren te sponsoren en te helpen de sport te laten groeien en professionaliseren, net zoals we dat bij CoolProfs doen.”

Hoofdscheidsrechter Michael Assman is ook, als vanzelfsprekend, blij met het partnership. Tijdens de dag van de scheidsrechters bij Rugby Club Delft is er voor het eerst gesproken over een mogelijke samenwerking. Met veel enthousiasme werd hierop gereageerd en is deze mogelijkheid met het management van Coolprofs besproken. Dit heeft uiteindelijk geleid tot deze mooie overeenkomst voor de komende vier jaar.

Photos by Gerard Spaans Sportsphotography

ZICHTBAARHEID
Elke week worden er ruim 250 wedstrijden geleid door indeelbare- en clubscheidsrechters bij de bijna 100 rugbyclubs in Nederland. Alle scheidsrechters zullen nu zichtbaar worden als een team met dezelfde uitstraling. Het shirt wat ze zullen dragen geeft een gevoel van verbinding. De kernwaarden van de rugbysport zullen zichtbaar zijn op de kleiding van de scheidsrechters. Met het respect dat al heel sterk in onze sport verweven zit zetten we samen een stap in de verdere ontwikkeling en zichtbaarheid van scheidsrechters