NIEUWS

Dag van de Scheidsrechter op 31 augustus

Zaterdag 31 augustus zal er bij Rugby Club Eemland een Dag van de Scheidsrechter georganiseerd worden. We ontvangen graag alle scheidsrechters om met en van elkaar te leren zodat we klaar zijn voor de nieuwe competitie en natuurlijk ook om elkaar weer te ontmoeten. Ter afsluiting van de workshops en voorlichting zullen we met elkaar wat drinken en wordt er door RC Eemland een maaltijd gemaakt die aangeboden wordt door Rugby Nederland.

Programma

Gedurende het programma zullen er een aantal interactieve workshops worden gehouden onder leiding van World Rugby Educators en ook een praktische voorlichting over scheidsrechterzaken. Binnen dit programma is er uiteraard aandacht voor de (nieuwe) World Rugby spelregels en Tackle hoogte voor participatiesport. De meeste workshops zijn buiten dus houdt daar rekening mee qua kleding voor het geval het slechter weer is. Kom in je sportkleding en neem natuurlijk je fluit mee. Neem ook je eigen bidon met water mee en snack omdat we niet precies tijdens lunchtijd een pauze hebben.

Praktische informatie

Hierbij de praktische informatie voor deze dag:

  • Wanneer:                   Zaterdag 31 augustus
  • Waar:                          Rugby Club Eemland, Barchman Wuytierslaan 95, 3819 AB Amersfoort 
  • Inloop:                         13:00 uur
  • Start workshops:         13:30 uur
  • Einde programma       18.00 uur (Derde Helft)

Rond 17.00 uur zullen we gezamenlijk evalueren met een maaltijd en wat te drinken.

Aanmelden

Het aanmelden voor de Dag van de Scheidsrechter op 31 augustus kan alleen door het invullen van deze link. Graag aanmelden voor 20 augustus!