SUPER CUP

De jacht op talent is geopend

Morgen zal ook Delta aantreden in de Corendon Summer Tour. Voor de selectie van Delta staan er twee wedstrijden op het programma, waarvan als eerst morgen de wedstrijd tegen Brussels Devils om 17.40 uur. Hoofdcoach Dick Muir maakt vandaag bekend met welke 39 namen hij de komende twee wedstrijden zal spelen.

Delta, een franchise team van Rugby Nederland spelend in de Rugby Europe Super Cup, gaat in september van start met het nieuwe Super Cup seizoen. Eén van de drie teams die Delta hier zal tegenkomen zijn de Brussels Devils uit België, een team wat afgelopen seizoen van vergelijkbare sterkte was en afgelopen zaterdag nipt verloor van USA. Delta zal het zaterdag 16 juli opnemen tegen de heren van de USA onder 23 selectie. De Summer Tour is voor Delta dan ook de kick off van hun nieuwe seizoen en een mooie eerste graadmeter voor de onlangs nieuw geselecteerde spelers op de open training. In Dick Muir zijn selectie zien we maar liefst 24 nieuwe namen staan. Het beste moment dus voor de spelers om zich te bewijzen voor de Super Cup.

Kan jij ook niet wachten op het nieuwe Super Cup seizoen? Hou onze media kanalen dan goed in de gaten want de wedstrijden in september en oktober zullen binnenkort in de verkoop gaan.