COMPETITIE / NIEUWS

DeGiro Ereklasse Finales Dames en Heren

Volg jij de Nederlandse competitie op de voet en wil je de finales niet missen? Zet het dan vast groot in jouw agenda: op zaterdag 28 mei spelen zowel de heren als de dames in Amsterdam om de beker! RC DIOK neemt het om 14.00 uur op tegen RFC Haarlem. En daarna, om 16.15 uur neemt het clusterteam van RC Waterland en RC Hilversum, de Blue Waves het op tegen de RC The Bassets. Komt dat zien!

Tijdens het event worden ook de speler, speelster en scheidsrechter van het jaar uitgereikt. Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur. Voor vijf euro ben jij erbij! Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

PROGRAMMA
14.00 uur RC DIOK – RFC Haarlem (finale heren)
16.15 uur CL RC Waterland/ RC Hilversum – RC the Bassets (finale dames)

LOCATIE
Rugby Nederland
Bok de Korverweg 6
1067 HR Amsterdam

LIVESTREAM
Komende zaterdag zal er een livestream zijn van beide wedstrijden. Deze wordt uitgezonden via het platform www.eyecons.com waar vandaan al het hele seizoen ereklasseclubs fanatiek livestreamen. De herenfinale wordt becommentarieerd door Stefan Neher (RC DIOK) en Ruud Harmsen (RFC Haarlem). De damesfinale wordt becommentarieerd door Nadia van Staa (CL RC Hilversum/RC Waterland) en Bob Koppier (RC The Bassets).