NIEUWS

Delta van start in een nieuw format

In het tweede jaar van Delta, onder leiding van Lyn Jones, zagen we al een mooie vooruitgang. Competitieve wedstrijden tegen spelers die we in september op het hoogste toneel zien acteren op het WK in Frankrijk. Hierdoor zagen we veel nieuwe jongens met hun eerste selectie in het nationale team. Delta wil deze lijn doortrekken in het nieuwe format.

Dit jaar zal Delta enkelen nieuwe tegenstanders tegenkomen met de Roemenen en Tsjechen, maar starten met een uitwedstrijd bij de eeuwige rivalen Brussel Devils een week na de finale van het WK.

Ook zal er door het WK onder een nieuw format gespeeld worden met maar 5 wedstrijden zoals de REC Championship. De teams zijn verdeeld in twee poules op basis van uitslagen van vorig jaar. De eerste 3 wedstrijden bepalen de 4de en 5de wedstrijd. Nummer 1,2,3 van poule A en nummer 1 van poule B komen in de top 4 halve finales, de anderen in de onderste 4 halve finales.

Zo werkt ook de Super Cup naar een grotere competitieve balans om ontwikkeling van de teams en het product te garanderen.

Ronde 1:

04/11/2023 Brussel Devils – Delta

10/11/2023 Delta – Romanian Wolves

16/11/2023 Bohemian Warriors – Delta

02/12/2023 Halve finales

16/12/2023 Finales

De trainingen en wedstrijden zullen dit jaar doorgaan in Amsterdam, NRCA.

Graag willen wij onze partner Skynet en de clubs bedanken die het de laatste 2 jaren mogelijk gemaakt Delta te laten groeien.

Meer informatie over tickets zal snel online komen.