NIEUWS

Edwin vd Spek neemt het stokje over van Michael Assman als regiocoördinator Noordwest

Edwin van der Spek is gestart als regiocoördinator Noordwest en heeft deze rol over genomen van Michael Assman. De afgelopen twee jaar heeft Michael samen met clubs in de regio hard gewerkt aan de ontwikkeling van de rol van regiocoördinator. Hij is een drijvende factor geweest bij het opbouwen van een gemeenschap om regionale training te faciliteren, het ontwikkelen van het Regio Rugby, het creatieproces van een nieuwe dependance van de Academy in regio Amsterdam en het organiseren van regelmatige regionale bijeenkomsten. Daarnaast heeft Michael clubs in de regio geholpen met financieringsaanvragen voor het Sportakkoord en strategieontwikkeling, en fungeerde hij als een belangrijke brug tussen de clubs en Rugby Nederland.

Michael zal zich richten op zijn rol van Hoofd Scheidsrechter en de uitvoering van het ‘Meer en Betere’ scheidsrechters plan, evenals op zijn rol van Projectmanager voor het opstarten van Mixed Ability Rugby.

Edwin is verheugd om te starten als nieuwe regiocoördinator en wil als eerste ook MIchael bedanken voor het werk wat hij de afgelopen 2 jaar al heeft gedaan. Edwin zal dan ook verder gaan met de gestelde doelen door het district om deze samen met de clubs te bewerkstelligen. 

Edwin hoopt alle clubs snel te mogen bezoeken om kennis te maken en samen te kijken waar hij elke club op eigen niveau kan ondersteunen.

Wij wensen Edwin veel succes in zijn nieuwe rol. Edwin is te bereiken via coordinator-noordwest@rugby.nl