NIEUWS

Gasttraining van Lyn Jones bij clubs

Rugby Nederland is verheugd aan te kondigen dat bondscoach Lyn Jones, samen met enkele nationaal teamspelers en assistent-coaches, een reeks gasttrainingen zal verzorgen in alle districten van Nederland. Technisch directeur Kristof Vanhout zal ook aanwezig zijn en waar mogelijk zullen nationaal teamspelers zich aansluiten bij de trainingen.

Deze leuke kans stelt rugbyclubs in alle districten in staat om direct te leren van de expertise van Lyn Jones en zijn team. De trainingen zijn bedoeld voor spelers van de Cubs en Juniors categorieën en alleen spelers van de eigen club en het clusterteam zijn uitgenodigd. De tour langs de clubs zal beginnen op dinsdag 9 mei in Heerenveen bij de Feanster Rugby Club. De gasttraining zal plaatsvinden om 19:00 uur, na een workshop voor coaches om 18:00 uur. Het programma zal worden afgesloten met een Question & Answer sessie voor coaches om 20:15 uur. In overleg met de club zal het thema voor de training worden bepaald en gecommuniceerd met de betreffende clubs.

De volgende data en locaties vastgesteld:

Aanmelden coaches

Coaches van andere clubs kunnen ook aansluiten bij de training. Aanmelden kan via deze  link. Deelname is kosteloos en coaches ontvangen 2 licentiepunten.

Rugby Nederland kijkt uit naar deze unieke gelegenheid om de samenwerking tussen de nationale selectie en de lokale rugbyclubs te versterken. We hopen op een succesvolle en inspirerende tour langs alle districten.

Lyn Jones (links op foto)