NIEUWS

Kies een club!

Aan de start van het nieuwe sport- en cultuur seizoen lanceert het Jeugdfonds Sport & Cultuur op 5 september de campagne Kies een club. Door de aanhoudende inflatie en dalende koopkracht raken steeds meer gezinnen in financiële problemen en hebben moeite om de sport- of cultuurclub van hun kinderen te betalen. Op dit moment kunnen zo’n 2 à 3 kinderen per klas niet op rugby, streetdance, judo of muziekles en de verwachting is dat dit aantal toeneemt. Met de campagne Kies een club wil het Jeugdfonds ouders laten weten dat zij kunnen helpen door het lidmaatschap van een club te betalen.   

Door via kieseenclub.nl contact met het Jeugdfonds op te nemen, brengen zij deze ouders in contact met een intermediair (zoals leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of wijkteam) die een sport- of cultuuraanvraag kan doen. Voor clubs duidelijke communicatie die je via de eigen kanalen kunt delen met je leden en volgers. Wij zijn trotse partner van het Jeugdfonds, elk kind verdient het om mee te doen!

Bezoek de campagnepagina voor onder andere een Toolkit voor sport- en cultuurclubs met afbeeldingen die je kunt gebruiken om deze boodschap te delen. Ken of ben je zelf een ouder met geldzorgen, ga dan naar kieseenclub.nl