ORANJE

Laatste ronde Regio Rugby Competitie

De Regio Rugby Competitie (RRC) is aangekomen bij ronde 5 voor de jongens (O16-17-18 jaar) en ronde 4 voor de meiden (O18). De competitie is onderdeel van het proces om door te stromen naar de Nationale selecties (het RNL Pathway).

Jongens O18 
Voor de JO18 staat RRC ronde 5 in het teken van selectie. Er zijn vanuit de 6 regio’s worden 46 spelers geselecteerd om 2 teams tegen elkaar te spelen. Deze laatste RRC zal de definitieve selectie van 35 in Nederland spelende rugbyers worden samengesteld. Hierna zal de selectie worden aangevuld met de in het buiteland spelende O18 mannen. De JO18 selectie gaat zich voorbereiden om maximaal te kunnen presteren op het EK O18.

Meiden O18
De meiden O18 jaar zijn toe aan de laatste competitieronde. Na aanleiding van RRC3 hebben de bondscoaches 2 teams die tegen elkaar gaan opnemen tijdens RRC4. Na deze laatste RRC zal de definitieve selectie van 35 rugby-sters worden samengesteld. De MO18 selectie gaat zich voorbereiden om maximaal te kunnen presteren in de aankomende internationale wedstrijden.

Jongens O16 en O17
De jongens O16 en 17 jaar zijn vol bezig met de competitie. Na aanleiding van RRC 5 selecteren de bondscoaches 35 in Nederland spelende rugbyers. Hierna zal de selectie worden aangevuld met de in het buitenland spelende O16 en O17 jongens. De selecties gaan zich voorbereiden om maximaal te kunnen presteren richting de aankomende internationale wedstrijden.

Wedstrijdschema