ORANJE

Lyn Jones maakt selectie Oranjeheren tegen Georgie bekend

Zaterdag 11 februari spelen de heren hun tweede wedstrijd in de Rugby Europe Championship 2023 tegen Georgie in Amsterdam om 13.15 uur. Hieronder de 23 namen die zijn geselecteerd:

Vorige week tegen Spanje lieten de Oranjeheren zien goede stappen te hebben gemaakt als team, maar lukte het helaas niet om het goede spel om te zetten in winst. We kijken deze week uit naar weer een spannende wedstrijd in een vol stadion in Amsterdam.

Het team kent een aantal wijzigingen ten opzichte van vorige week. Christopher van Leeuwen heeft verplichtingen bij zijn eigen club. Louis Bruinsma, ook al een bekend gezicht, die er vorige week niet was vervangt hem deze week. Lars Linnenbank en David Anderson zijn deze week niet opgesteld. De broers Andrew en Mark Darlington zijn spelers die door Lyn Jones geselecteerd zijn om meer power te hebben tegen de zeer ervaren voorwaartsen van Georgie. Jim Boelrijk is deze week in plaats van Dennis van Dijken toegevoegd aan het team.

Following a 6 day turnaround from Spain match, Everyone in the Netherlands rugby fraternity is excited about the visit of Georgia to Amsterdam, this weekend.
There’s no need to mention the impressive record they have in this competition or the fact they had excellent victories over tier1 Nations in 2022.
We have huge challenge in front of us, and have our eyes wide open.
If we want to succeed at this level we need to perform consistently 
Lyn Jones, bondscoach

Kan je toch niet bij de wedstrijd aanwezig zijn dan is de wedstrijd ook live te zien op Ziggo Sport. Heb je nog geen tickets en wil je zaterdag de heren live aanmoedigen: Tickets zijn HIER te koop.