ORANJE

Oranjeheren nemen het thuis op tegen Roemenië

Schrijf het met koeienletters in je agenda. Op zaterdag 19 maart speelt Nederland namelijk haar laatste wedstrijd van de Rugby Europe Championship 2022, op thuisgrond. Om 13.00 uur spelen de Oranjeheren in het NRCA tegen Roemenië, de huidige nummer twee uit de poule.

De deuren zullen openen om 11.00 uur. Door de gunstige kickofftijd van Nederland is het aansluitend gelijk mogelijk om de hele Super Saturday van de 6nations te volgen. Om 15.15 uur speelt Wales tegen Italië en deze wedstrijd is op groot scherm op het rugbyveld te volgen.


In eerste instantie zou er voor zowel de Oranjeheren als de Oranjedames nog een wedstrijd plaatsvinden tegen Rusland op zaterdag 12 maart, maar deze zijn beiden onlangs geannuleerd. De Rugby Europe Championship is het hoogste competitieniveau voor de (zowel de dames als) de heren 15’s binnen Europa. In de Championship nemen de Oranjeheren het op tegen Georgië, Roemenië, Spanje, Rusland en Portugal.

DatumThuisUitLokale tijdLocatie
5 februariSpanjeNederland16.00 uurMadrid
12 februariNederlandGeorgië13.15 uurAmsterdam
26 februariPortugalNederland16.00 uur Caldas da Rainha
12 maartRuslandNederland13.00 uurSaransk
19 maartNederlandRoemenië 13.00 uurAmsterdam

Mocht je niet in Amsterdam aanwezig kunnen zijn, wees dan niet getreurd! Rugbyzender Ziggo Sport heeft heel wat exclusieve rechten verworven, dus ook thuis vanaf de bank kun jij zaterdag 19 maart Nederland – Roemenië, maar ook de hele Super Saturday volgen. Buiten Nederland is de wedstrijd te volgen via RugbyEuropeTV.


CLUBACTIE
Komen jullie als club ook de Oranjeheren aanmoedigen in Amsterdam? Maak dan gebruik van het volgende aanbod!

Kom je met een groep vanaf minimaal 20 personen of meer dan krijg je de volgende tarieven aangeboden:
• Jeugd (onder de 13 jaar):  tickets 50% korting;  €3,- in plaats van €6,- per persoon. 
• Volwassenen (vanaf 13 jaar en ouder): tickets voor €12,50 per persoon in plaats van €16,-

Wil je van dit aanbod gebruik maken dan wijzen we je op de volgende voorwaarden:
• Tickets kunnen alleen vooraf worden besteld via de mail via info@rugby.nl
• Bestellen kan tot en met woensdag 16 maart 2022. 
In de e-mail willen we graag de volgende gegevens ontvangen: naam club, factuuradres, aantal tickets (jeugd of volwassen) en eventueel of jullie met de bus naar Amsterdam komen.

We zijn ons er van bewust dat er op dezelfde dag ook jeugdcompetitie gespeeld wordt. Dit was helaas niet anders te plannen. Mocht er interesse zijn om naar Amsterdam te komen met de cubs, junioren of colts is er de mogelijkheid de wedstrijd te verplaatsen. De enige voorwaarde is dat de tegenstander ook akkoord moet gaan. Als er tussen beide teams overeenstemming is zal Rugby Nederland meewerken de wedstrijd te verplaatsen.