PLAYER WELFARE

Onderzoek naar de tackle in dames rugby

Tot op heden is het onderzoek omtrent de tackle voornamelijk gebaseerd op onderzoek bij mannen. Het is belangrijk dat de veiligheids- en prestatiestrategie in het dames rugby gebaseerd is op en een weerspiegeling is van de reële ervaringen van vrouwelijke spelers en coaches. Daarom hier een uitnodiging om deel te nemen aan een onderzoek naar de attitudes en tackle-coaching praktijken van Women’s Rugby Union coaches in relatie tot tackle veiligheid, prestaties en blessures.

De link hieronder brengt u naar meer informatie over het onderzoek en de online enquête waar u, als u toestemt in deelname, een aantal vragen krijgt over uw betrokkenheid bij rugby, uw houding en overtuigingen over tackle performance en veiligheid en tenslotte uw tackle coaching praktijken. Het invullen van de online vragenlijst duurt ongeveer 15-20 minuten en de gegevens zijn volledig anoniem. Alle verzamelde informatie wordt vertrouwelijk behandeld en er zijn strikte wetten die uw privacy in elk stadium waarborgen. Enquêtelink: https://tinyurl.com/4pt8j2ke

Deelname aan deze enquête is vrijblijvend en anoniem. Alle details over het onderzoek vindt u in de bij deze e-mail gevoegde informatiefolder. Als u aanvullende vragen heeft, kunt u contact opnemen met de onderzoeker op danek@tcd.ie. Uw deelname wordt op prijs gesteld, maar u bent niet verplicht deel te nemen.