Opleidingen

Opleiding World Rugby Scheidsrechter 2

Het ‘Meer en Betere Refs’ plan van Rugby Nederland stimuleert de ontwikkeling van scheidsrechters in het gehele land. In het plan staat beschreven dat elke scheidsrechter die competitiewedstrijden fluit een World Rugby Scheidsrechter 1 diploma moet hebben (of gaan halen).

De vervolgopleiding van is de World Rugby Scheidsrechter niveau 2 opleiding en deze zal in de komende periode ook aangeboden gaan worden. Om aan deze opleiding mee te kunnen doen moet je natuurlijk  het niveau 1 diploma op zak hebben en minimaal 2 jaar ervaring hebben als regionaal  indeelbaar scheidsrechter (of minimaal 20 regionale wedstrijden hebben gefloten). Voldoe je aan deze criteria en ben je lid van een club of Rugby Nederland? Dan kom je in aanmerking om deze opleiding te volgen.

Inschrijven

Herken je jezelf in het profiel en wil je aan deze opleiding deelnemen stuur van voor 6 februari een bericht met motivatie naar development@rugby.nl Op 7 februari zal bekend gemaakt worden welke scheidsrechters hier aan deel mogen nemen.

Praktische informatie:

De cursus duurt 2 dagen en zal worden gegeven op zaterdag 18 maart en zondag 19 maart in Amsterdam. Deze opleiding wordt gegeven vanuit Rugby Europe met deelnemers uit verschillende landen. Kosten voor deelname aan de cursus is € 175,00 euro (dit is inclusief praktijkexamen), Kijk hier voor meer informatie over deze cursus.