Supporter Rugby Nederland

Lidmaatschap van Rugby Nederland is niet alleen voor spelers of leden van specifieke rugby clubs. Voor iedereen met een passie voor de sport heeft Rugby Nederland een lidmaatschap genaamd “Rugby Nederland Supporter”. Een unieke kans voor rugby supporters met een passie voor de sport die lid willen worden van de Rugby Nederland gemeenschap zonder gebonden te zijn aan een club.

VOORDELEN
Naast dat je vanaf nu verbonden bent met Rugby Nederland en de rugby gemeenschap zijn er nog meer voordelen waar je van geniet met dit unieke lidmaatschap. De verdere voordelen zijn:

  • Je ontvangt de Rugby Nederland nieuwsbrief met daarin alle ontwikkelingen binnen de sport en meer informatie over de aankomende evenementen.
  • Korting op de ziektekostenverzekering via de collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan Rugby Nederland opleidingen zoals bijvoorbeeld de coach- of scheidsrechtersopleiding.

KOSTEN
Er zijn twee manieren om lid te worden van Rugby Nederland:

  • Je betaald 20 euro per jaar aan rugby Nederland via een automatische incasso.
  • Je betaald eenmalig 250 euro en bent lid voor het leven.

REGISTREREN
Wil je graag gebruik maken van het unieke Rugby Nederland Supporter lidmaatschap registreer je dan via onderstaande link. Vul het online inschrijfformulier volledig in en word vandaag nog lid!

klik HIER om je te registeren.