Opleidingen

Rugby Coach 3 opleiding 2023-2024

Wil je een betere coach worden? Ga je komend seizoen een team coachen? Heb je behoefte aan een nieuwe uitdaging waarbij je kennis en vaardigheden gaat ontwikkelen? Als je in bezit bent van een Coach 2 diploma kan je deelnemen aan de nieuwe Rugby Coach 3 opleiding die in september gaat starten. Een verdere toelichting op de opleiding is hier te vinden.

Een bekwaam en opgeleid kader maakt het verschil in de coaching en begeleiding van de (rugby)teams en is daarmee goud waard voor de club en de sport. Om te zorgen dat er bij colts en senioren teams bekwaam kader staat is de Rugby Coach 3 opleiding gemaakt en het gewenste niveau voor deze categorieën.

Eind oktober zal er weer een nieuwe Rugby Coach 3 opleiding starten. Kijk hier voor meer informatie over deze opleiding. Deze opleiding wordt 1 keer per jaar aangeboden. Hierbij de vraag om deze mail door te zetten naar de technische commissie en/of verantwoordelijke personen binnen de organisatie voor het begeleiden en opleiden van coaches.

Aanmelden

Voor vragen en aanmelden voor deze opleiding kan dat door contact op te nemen met Tijmen Vader development@rugby.nl. Dit jaar zal er voor aanvang bepaald worden of de coach voldoende basiskennis heeft om deel te nemen aan de opleiding. Dit naast de minimale criteria van het hebben van een World Rugby 2 diploma.