Girls Rugby

Ook in 2024 bieden we met de Girls Rugby Festivals een unieke ervaring aan de rugbyende meiden in Nederland. Tijdens de festivals ervaren jonge rugbysters hoe het is om onderling ter rugbyen met alleen maar meiden. Op jongere leeftijd rugbyen jongens en meisjes vaak samen.

Elk festival zal in het teken staan van de kernwaardes van rugby. Respect, Kameraadschap en Discipline zijn terugkomende items tijdens de Festivals.

Het eerstvolgende festival vindt plaats op 10 februari in Haarlem. Dit festival staat volledig in het teken van ‘Oranje’. Tijdens het festival krijg jij training van de speelsters van Oranje, de trainers van Dutch Girls Rugby en van de Exeter Saracens. Dit is een topclub uit Engeland. Aan het eind van de dag ga jij kijken naar de wedstrijd tussen Nederland U18 en Exeter Saracens U18.

Alle deelnemers aan het Girls Rugby Festival op 10 februari krijgen naast een mooie rugbydag ook een gratis toegangskaart voor de belangrijke kwalificatiewedstrijd van de Oranjedames tegen Colombia op 16 maart in het stadion in Amsterdam!

Speel je in de Cubs of Junior, kom dan 10 februari naar Haarlem!
Meld je hier aan: Aanmeldlink

Data voor toekomstige festivals:
– 30 maart (locatie volgt)
– 25 mei in Amsterdam & Almere

Heb je vragen over de Girls Rugby Festivals? Mail deze dan naar rugbycoordinator@rugby.nl