ORANJE

selectie laatste poulewedstrijd tegen Duitsland bekend gemaakt.

Zaterdag 18 februari a.s spelen de Oranjeheren hun laatste wedstrijd in de poulefase in en tegen Duitsland. Bondscoach Lyn Jones heeft zojuist de selectie bekend gemaakt van het team wat het zaterdag opneemt tegen Duitsland.

Net als tegen Spanje hebben de Oranjeheren ook afgelopen zaterdag weer laten zien goede stappen te hebben gemaakt als team. Georgie, de huidige kampioen van de Championspoule, was nog een maat te groot. Hopelijk kunnen de heren zaterdag tegen Duitsland dit omzetten in winst.

Na deze wedstrijd zal er bekend zijn waar de halve finale op zondag 5 maart 2023 gespeeld zal worden. Als Nederland wint van Duitsland en hoogstwaarschijnlijk 3e in de poule wordt, zal de wedstrijd op 5 maart in Amsterdam gespeeld worden. Mocht Nederland 4e eindigen in de poule dan wordt er uit gespeeld tegen de nummer 3 uit de andere poule.
Op zondag 19 maart 2023 worden de finales om de nummers 5 t/m 8 gespeeld in Amsterdam. Zodra er meer bekend is zullen we hierover uiteraard communiceren.

Wie naar Duitsland wil afreizen en de heren wil aanmoedigen kan HIER informatie vinden over de wedstrijd en tickets. Uiteraard is de wedstrijd weer live te zien op Ziggo Sport.

Het team kent weer een aantal wijzigingen ten opzichte van vorige week. Andrew Darlington en Ross Bennie Coulson zijn niet geselecteerd en worden deze week vervangen door Lars Linnenbank en David Anderson. Louis Bruinsma en Koen Bloemen hebben verplichtingen in Frankrijk bij hun clubs. Christopher van Leeuwen is weer beschikbaar en daarom weer geselecteerd.