ORANJE

selectie laatste wedstrijd Rugby Europe Championship 2023 bekend gemaakt

Bondscoach Lyn Jones heeft de selectie voor de laatste wedstrijd in de Rugby Europe Championship 2023 bekend gemaakt. Zondag 19 maart a.s. om 15.00 uur speelt Nederland tegen Duitsland om de 5e plaats in deze competitie.

Een aantal spelers uit Frankrijk en Engeland zijn weer terug in de spelersgroep.
Louis Bruinsma, Koen Bloemen, Andrew- en Mark Darlington en Willie Du Plessis zijn weer toegevoegd. Met veel enthousiasme zijn de Oranjeheren vastberaden om de Rugby Europe Championship 2023 positief af te sluiten en dit samen met de fans te vieren.

Een thuiswedstrijd tegen Duitsland is al een goede reden om de heren aan te moedigen naar een overwinning, maar omdat er twee spelers zijn die zondag hun laatste wedstrijd spelen voor Oranje een reden te meer naar Amsterdam te komen. Hugo Langelaan en Mark Darlington hebben aangegeven voor de laatste keer het oranje shirt aan te trekken. Rugby Nederland bedankt Hugo en Mark voor hun fantastische inzet voor Oranje en het rugby in Nederland in het algemeen. Onderstaand is te lezen hoe Hugo en Mark zelf hierover denken.

Voorafgaand aan de wedstrijd Nederland – Duitsland spelen België en Polen de finale om de 7e/8e plek in de Rugby Europe Championship, kick-off 12.30 uur.
Tickets, voor beide ranking finals zijn HIER te koop.