NIEUWS

SportsLink en Rugby Nederland bundelen krachten via strategisch partnership

SportsLink en Rugby Nederland kondigen met veel trots hun nieuwe strategische partnership aan, dat 8 juli werd afgetrapt tijdens de Corendon Summer Tour in het rugbystadion in Amsterdam. Het gezamenlijke doel van dit partnership is om de populariteit van de rugbysport naar nieuwe hoogten te brengen. SportsLink zal optreden als de officiële Marketing & Creative partner en in samenwerking met Rugby Nederland verschillende marketingcampagnes lanceren om dit doel te bereiken.

De Corendon Summer Tour is een driedaags evenement (8,12 en 15 juli) dat vijf landen samenbrengt – Amerika, Canada, België, Hong Kong en Nederland. Zij strijden met verschillende teams tegen elkaar voor de overwinning.

Technisch Directeur van Rugby Nederland, Kristof Vanhout, over de samenwerking: “Het is belangrijk dat we de omgeving van onze spelers blijven optimaliseren. We zijn dan ook blij de volgende stap te zetten door onze samenwerking met SportLink.”

Benito Maij, Directeur Sport van SportsLink, laat weten: “Ik ben ongelofelijk trots op de samenwerking met de rugbybond. De intentie om innovatief te denken, groei te realiseren en te werken vanuit een gezamenlijk doel is precies waar SportsLink voor staat. Wij hebben de drive om het rugby in Nederland een gezicht te geven die hoort bij deze fantastische sport en geloven in de ambitie van Rugby Nederland.”

Het strategisch partnership tussen SportsLink en Rugby Nederland belooft een spannend hoofdstuk voor de sport te worden, waarin beide organisaties een positieve impact willen hebben op de sportgemeenschap en de algehele groei van rugby in Nederland bevorderen.

Over SportsLinkSportsLink B.V. uit Amsterdam is dé matchmaker zijn tussen de sportwereld en het bedrijfsleven. Door deze twee branches met hun online platform (www.sports.link) te verbinden, creëren ze nieuwe commerciële kansen én helpen we ambitieuze atleten hun sportdroom te verwezenlijken. Daarnaast zijn ze een full service marketingbureau met een ervaren team van digital natives en sportliefhebbers, gespecialiseerd in contentproductie en social storytelling.