NIEUWS

Stagevacatures Rugby Nederland

Ben jij rugby of sport-minded en wil jij je ontwikkelen binnen evenementen en/of communicatie bij de aantrekkelijkste teamsport van Nederland? Dan zoeken we jou!

Rugby Nederland bouwt steady richting de mondiale rugbytop. Het is een groeiende sport en community binnen Nederland, We organiseren veel rugbyevenementen in Nederland. Om te helpen dit te realiseren is Rugby Nederland op zoek naar 2 enthousiaste stagiairs om ons team te versterken vanaf januari/februari 2024. De stageperiode loopt tot en met juni.

Stagiair(e) evenementen
In deze rol werk je mee aan de verschillende evenementen die Rugby Nederland organiseert. Van wedstrijden voor het Rugby Europe Championship tot de finale van de Nederlandse competitie. Je werkt mee aan alle operationele zaken die bij deze evenementen komen kijken, zoals de productie, ticketing, entertainment, catering etc. 

Voor deze stage zijn we op zoek naar een enthousiaste aanpakker, die oplossing- en servicegericht is, pro-actief en zelfstandig kan werken, maar daarnaast ook een echte teamplayer is. 

Stagiair(e) communicatie & content
In deze rol denk je creatief en strategisch mee over hoe rugby nog beter gepresenteerd kan worden aan een breed publiek en hoe we de fanbase kunnen uitbreiden middels gave content en campagnes. 

Voor deze stage zijn we op zoek naar een communicatietalent met een passie voor rugby en het creëren van content. Je weet uiteraard de weg binnen social media. Het goed beheersen van de Engelse en Nederlandse taal is een vereiste.

Wie zoeken wij?

  • Je volgt een relevante HBO of universitaire opleiding 
  • Organiseren zit in je DNA, jij pakt elke uitdaging aan!
  • Je hebt een passie voor evenementen en sport (liefst rugby natuurlijk)
  • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar om bij ons te werken (deels op kantoor in Amsterdam en deels op afstand)
  • Bereid om af en toe in de avonden en het weekend te werken

Wat bieden wij?

  • Praktijkervaring onder begeleiding van een ervaren manager
  • Een stagevergoeding van €350 per maand (full time)
  • Uniek kijkje achter de schermen binnen een sportbond
  • Een gezellig, divers en gedreven team

Is een van deze functies jou op het lijf geschreven? Stuur je CV en creatieve motivatie uiterlijk 15 december 2023 op naar info@rugby.nl en wie weet word jij onderdeel van ons team. Bel ook gerust mocht je vragen hebben naar 020-4808100!