NIEUWS

TEAMKPN Sportfonds ondersteunt Onder-20 Rugbymannen richting de World Trophy

Amsterdam, 26 april 2024 – Na het behalen van het Europees Kampioenschap voor Onder-20 gaan de Oranjerubyers bij de aanstaande World Trophy in Schotland weer voor een topklassering. TEAMKPN Sportfonds gaat het team hierbij extra ondersteuning geven. 

Andrew Meredith, directeur van Rugby Nederland: “Middels onze talentontwikkeling zorgen we voor een continue stroom van talent richting de Oranjeselecties. Dat we goed bezig zijn blijkt uit de sportieve resultaten bij zowel de jeugd als de senioren. Na het succesvolle EK Onder-20 vorig jaar, willen we dit jaar op de World Trophy doorpakken. We zijn heel trots op het feit dat KPN nu deelgenoot wordt van deze ambitie! De steun van TEAMKPN Sportfonds is een geweldige boost voor de Onder-20 selectie om te kunnen gaan voor een topklassering bij dit toernooi.”

Ed Bontrop, manager van het TEAMKPN Sportfonds: “Het TEAMKPN Sportfonds steunt nationale teams op weg naar bijzondere prestaties. De opmars van het Nederlands rugby valt op en het Europees Kampioenschap van het team onder 20 is daar een mooi voorbeeld van. Met onze ondersteuning maken wij een goede voorbereiding aan de eerste deelname van de World Trophy U20 mogelijk. Met deze deelname en het programma ernaartoe kan een volgende stap worden gemaakt richting deelname aan WK’s in de toekomst”