NIEUWS

Virtuoos nieuwe partner in sportvoeding Rugby Nederland

Virtuoos is de komende drie jaar exclusief partner van Rugby Nederland op het gebied van sportvoeding en supplementen. Het innovatieve Nederlandse merk ontwikkelt werkzame supplementen in een optimale samenstelling voor sporters.

Rugby Nederland heeft hoge sportieve ambities. Het niveau van het clubrugby en het niveau van de nationale selecties zal verder blijven stijgen de komende periode. Zeker nu Nederland internationaal op de kaart staat. In Virtuoos ziet Rugby Nederland dé ideale partner om meer kennis en bewustzijn te creëren inzake het belang van de juiste kwalitatieve sportvoeding en suppletie. Op dit vlak kunnen er nog flinke stappen worden gezet en wil de bond haar leden en spelers naar een hoger niveau brengen. Er is een partnership gesloten voor de duur van drie jaar, maar de ambitie is om langer samen te werken (t/m WK 2031).

De producten van Virtuoos worden ingezet om de rugbyers te voorzien van extra voedingsstoffen.  Virtuoos supplementen ondersteunen het immuunsysteem en dragen bij aan de fitheid en het herstelvermogen van de atleten zodat deze optimaal kunnen presteren tijdens trainingen en wedstrijden.

Kristof VanHout – Technisch Directeur van Rugby Nederland: “Een compleet assortiment, de kwaliteit van de Virtuoos supplementen en een bewezen track record (Virtuoos is partner van verschillende nationale – en Internationale sportbonden en teams waaronder sprekende voorbeelden als: Team Jumbo-Visma, Team Alpecin-Fenix, Team, Team SD Worx, NN Running Team, KNZB, en voetbalclubs uit de Nederlandse topcompetities), zijn bepalend geweest in de keuze van Rugby Nederland. Tevens voldoet Virtuoos aan alle criteria die door de Internationale sportmedische wereld zijn opgesteld in het kader van veiligheid en betrouwbaarheid.

Toonaangevend door co-creatie
“Met 35 verschillende supplementen beschikt Virtuoos over een compleet assortiment. Onze sportlijn is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende sportartsen, sportvoedingsdeskundigen, performance nutritionist en sporters. Door co-creatie toe te passen kan Virtuoos zich sterk onderscheiden, blijven wij innovatief en kunnen wij voldoen aan de behoeftes van sporters”, aldus Telemachos Ravensbergen van Virtuoos.

Redactionele informatie:
Het hele persbericht, inclusief redactionele informatie vind u hier.
Bijgaand beeldmateriaal kan rechtenvrij worden gebruikt. 
Neem voor nadere informatie s.v.p. contact op met via media@rugby.nl

Website: www.virtuoos.com