NIEUWS

Week van de Scheidsrechter 2022

Van 1 oktober tot 9 oktober vindt dit jaar de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats en is het moment daar dat we onze scheidsrechters op het veld weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden! Na de Dag van de Scheidsrechter op 11 september vanuit Rugby Nederland is er nu een gehele week om scheidsrechter in het zonnetje te zetten.

De ‘Week van de Scheidsrechter’ is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Tijdens deze week wil Rugby Nederland zoveel mogelijk rugbyers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Scheidsrechters maken het immers mede mogelijk dat zo veel rugbyers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen we natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten.

(Social) Media

Een mooie manier om de scheidsrechters van je club te bedanken is door ze aandacht te geven op social media. Hiervoor kan je ook deze afbeeldingen gebruiken die door Rugby Nederland zijn gemaakt https://bit.ly/3y0fiLS Gebruik deze hashtags bij de berichten op social media #scheidsbedankt  #rugbynederland