Opleidingen

World Rugby Coach 3 opleiding

Rugby Nederland zal in het vanaf vrijdag 12 juli tot en met zondag 14 juni in Amsterdam in samenwerking met Rugby Europe de World Rugby Coach 3 opleiding aanbieden. Het leveren van een goed opgeleid kader behoort tot de kerntaken van Rugby Nederland. Een sterk kader hoort bij een sterke vereniging.

Doelgroep

De level 3 van World Rugby mag gezien worden als de hoogste opleiding van World Rugby. De opleiding is voor coaches die betrokken zijn bij nationale (jeugd)selecties of actief in de hoogste klassen (ereklasse en eerste klasse). Een van de andere voorwaarden voor deelname is een diploma World Rugby Coach 2 en Rugby Coach 3. Het gewenste opleidingsniveau voor hoofdcoaches op niveau van ereklasse, eerst klasse, nationale (jeugd) selecties en Academy’s is de World Rugby Coach 3. Kijk hier naar het gehele pathway van coaches.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor 25 maart via opleidingen@rugby.nl met een motivatie. Daarna zal World Rugby een selectie maken of je geschikt bent voor deelname aan deze opleiding. Er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze cursus.

Toelichting

Hier een toelichting over de inhoud van de World Rugby Coach 3 opleiding en het proces van aanmelden. Indien er vragen zijn over deze mail en/of de World Rugby Coach 3 opleiding kunnen deze gesteld worden via opleidingen@rugby.nl