SUPER CUP

Zet de kick-off tijden van de Rugby Europe Super Cup in je agenda!

Het is bijna zo ver! Nieuw seizoen, nieuwe coach, nieuw team. Nog iets meer dan een week en dan begint de Rugby Europe Super Cup 2022. Van 10 september tot en met 30 oktober worden de eerste zes ronden gespeeld, waarbij Delta de strijd aan gaat met de Brussels Devils, Iberians en Lusitanos. De trainingsselectie is inmiddels bekend gemaakt en Lyn Jones heeft de coach rol van Allard Jonkers overgenomen dit seizoen. Wat zullen deze veranderingen betekenen voor het spel van Delta? Eén ding is zeker, het beloofd grootser, mooier en sneller te worden. Alle teams hebben elkaar nu één seizoen leren kennen en de kans gehad hun spel te evalueren. Zien wij jou ook op de tribune bij de thuiswedstrijden?

Foto door Dennis van de Sande

Zondag 11 september trapt Delta het seizoen af in Amersfoort tegen Lusitanos. Het team uit Portugal is vorig jaar tweede geworden in de finale, nadat zij verloren van The Black Lions uit Georgië.

Foto door Dennis van de Sande

In de tweede thuiswedstrijd speelt Delta de derby tegen de Brussels Devils. Tijdens de Corendon Summer Tour wist Delta al te winnen van de Brussels Devils. Gaat het onze mannen van Delta dit keer opnieuw lukken om met de overwinning naar huis te gaan? De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 24 september om 15:30 uur.

Foto door Dennis van de Sande

De laatste thuiswedstrijd wordt op zaterdag 22 oktober gespeeld om 13:00 uur tegen de Iberians. Vorig jaar heeft Delta net aan verloren met een stand van 32-30. Wie zal er dit jaar sterker staan?

Jij kan erbij zijn, de tickets zijn hier verkrijgbaar!

Overzicht wedstrijden

Delta v. Lusitanos12.30 u11 september
Iberians v. Delta12.00 u18 september
Delta v. Brussels Devils15.30 u24 september
Brussels Devils v. Delta20.00 u15 oktober
Delta v. Iberians13.00 u22 oktober
Lusitanos v. Delta17.00 u28 oktober