Protocollen & Richtlijnen

Het landelijk algemeen sportprotocol is een levend document dat continu op de actuele ontwikkelingen wordt aangepast. Daarom vind je de meest recente versie via een link, en niet als download.

Download
Protocol Verantwoord Sporten

AANMELDEN & REGISTRATIE
“Geef de mogelijkheid om vooraf of ter plekke te reserveren. Bijvoorbeeld via je eigen website of ter plekke (middels QR-code). Wanneer je meerdere keren grotere aantallen toeschouwers verwacht (die je binnen de regels kunt placeren) kun je overwegen aan te sluiten bij een officieel ticketingsysteem. Denk in beide gevallen hierbij wel aan de gezondheidscheck bij binnenkomst. Wanneer je in meerdere compartimenten toeschouwers boven de 100 (binnen) en 250 (buiten) verwacht dan kun je dit per compartiment regelen.”

Het is mogelijk om met een Microsoft Forms de administratie op je sportaccommodatie vorm te geven. Klik hieronder voor een handleiding hoe je dit in beide systemen kan doen.

Ook kan er gebruik worden gemaakt van de horeca.com om een vragenlijst te maken met de contactgegevens van de mensen op het sportpark.  Voordeel van deze gratis manier is dat de gezondheidsvragen gesteld worden maar dat dit niet opgeslagen worden. Dit in verband met de AVG-wet op de privacy. 

Administratie toeschouwers