EVENEMENTEN

Dag van de Scheidsrechter op 11 september bij RC Delft

Zondag 11 september zal er bij Rugby Club Delft een Dag van de Scheidsrechter georganiseerd worden door de Commissie Rugby Scheidsrechters (CRS) en Rugby Nederland. We ontvangen graag alle scheidsrechters om met en van elkaar te leren zodat we klaar zijn voor de nieuwe competitie en natuurlijk ook om elkaar weer te ontmoeten. Ter afsluiting van de workshops en voorlichting zullen we met elkaar wat drinken en wordt er door RC Delft een maaltijd gemaakt die aangeboden wordt door Rugby Nederland.

Programma

Gedurende het programma zullen er een aantal interactieve workshops worden gehouden onder leiding van World Rugby Educators en ook een praktische voorlichting over scheidsrechterzaken. Binnen dit programma is er uiteraard aandacht voor de (nieuwe) World Rugby spelregels. De meeste workshops zijn buiten dus houdt daar rekening mee qua kleding voor het geval het slechter weer is. Kom in je sportkleding en neem natuurlijk je fluit mee. Neem ook je eigen bidon met water mee en snack omdat we niet precies tijdens lunchtijd een pauze hebben.

Praktisch

Hierbij de praktische informatie voor deze dag:

  • Wanneer:                    Zondag 11 september
  • Waar:                          Rugby Club Delft, Bieslandsepad 16, 2616 LL Delft
  • Inloop:                         10:00 uur
  • Start workshops:         10:30 uur
  • Einde programma       15.00 uur (Derde Helft)

Rond 14.00 uur zullen we gezamenlijk evalueren met een maaltijd en wat te drinken en het programma vanuit Rugby Nederland en de CRS zal om 15.00 uur ophouden.

Aanmelden

Het aanmelden voor de Dag van de Scheidsrechter op 11 september kan alleen door het invullen van deze link. Graag aanmelden voor 1 september! Inschrijflink: https://forms.office.com/r/NAG7ZuUuAm