TOERNOOIEN

Dag voor de Jeugdige nummer 31 tijdens Summer Tour

Op Zaterdag 8 Juli a.s. organiseert de Werkgroep Jeugdige Rugby Scheidsrechters weer een “Dag voor de jeugdige nummer 31” op het NRCA in Amsterdam. En dit keer is dat de bijzondere Summer Tour Special!

Deze Summer Tour editie staat in het teken van hoog niveau internationale wedstrijden tussen onder andere Hong Kong China, België, Nederland, Canada en de USA.

Tijdens deze dag worden jullie jeugdige en talentvolle rugby scheidsrechters tussen 10.00 en 15.30 getrakteerd op een dag vol rugby.

Er worden workshops gegeven door ereklasse scheidsrechters, om 13.00 uur kijken we gezamenlijk 1 van de internationale Summer Tour wedstrijden en na afloop vindt er een meet & greet plaats met de internationale scheidsrechters van de wedstrijd.

Ben jij een jeugdige en talentvolle scheidsrechters tussen de 10 en 18 jaar, meld je dan nu aan via jeugdreferee@rugby.nl. Aanmelden* kan tot en met 28 Juni met vermelding van:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Club
  • Ervaring als scheidsrechter
  • E-mailadres
  • Motivatie om deel te nemen

Omdat we maar een bepaald aantal plaatsen beschikbaar hebben voor deze dag zullen we werken met een selectieproces. De jeugdige scheidsrechters die zijn geselecteerd zullen vervolgens van ons een uitnodiging ontvangen voor de Jeugdige 31 dag. Deze ontvang je na afloop van de inschrijfperiode.

Let op: wil je ook actief zijn als assistent referee op 12 en/of 15 Juli en ben je in het bezit van de WR 1 diploma en heb je ervaring met Assisteren van senioren-wedstrijden dan kan je vragen om deze aanmeldlink. Deelname hiervoor is op basis van selectie en geen garantie voor een plek!

*Als club meerdere jeugdige scheidsrechters aanmelden mag en kan ook.