EVENEMENTEN

De Corendon Summer Tour keert terug!

Op zaterdag 8, woensdag 12 en zaterdag 15 juli 2023 vindt de Corendon Summer Tour plaats in het Rugby stadion in Amsterdam. Vijf landen – Amerika, Canada, België, Hong Kong en Nederland zullen met verschillende teams deelnemen en het tegen elkaar opnemen. Als spetterend einde verwelkomen wij op de laatste dag Penguin RFC, de Mosista’s en Kwagga Rugby die het toernooi zullen afsluitend.

Dompel jezelf onder in drie dagen vol rugbyplezier, met maar liefst elf teams die strijden om de overwinning. Zowel Amerika als Canada zullen deelnemen met hun U18 teams. België en Nederland zullen vertegenwoordigd zijn in allebei de leeftijdscategorieën en Hong Kong China reist af naar de lage landen met hun U20 team. Daarnaast zal Penguin RFC zowel een mannen- als een vrouwenteam sturen die het zullen opnemen tegen de vrouwen van de Mosista’s en de mannen van Kwagga Rugby.

Van ‘s middags 12.00 uur tot ‘s avonds 19.45 uur kun je genieten van geweldig rugby. Tickets zijn nu verkrijgbaar. Voor slechts €7,50 koop je een dagticket en kan je geen genoeg krijgen van rugby, dan koop je voor  €15,- een passe-partout die je toegang geeft tot drie dagen rugby vermaak. Staat er even geen wedstrijd op de planning? Dan is er ook genoeg ruimte om, onder het genot van een drankje, te ontspannen en te genieten van de zon in de chillarea’s of op de tribune. Kortom, hier wil je bij zijn! #CorendonSummerTour

En er is nog meer! Naast de wedstrijden zijn er ook diverse side-events:

Rugby Spirit – Rugby Clinic
Op zaterdag 8 juli organiseren de toppers van Rugby Spirit een super leuke en leerzame clinic voor de jeugd van 6 t/m 17 jaar. Klik op de link en ontdek hoe je je opgeeft.

Charity Matches & Zuid-Afrikaanse Braai
Als klap op de vuurpijl zullen de altijd gezellige mannen van Kwagga Rugby de Corendon Summer Tour feestelijk afsluiten met een Zuid-Afrikaanse braai. Krijg je nu al trek? Koop dan HIER voor €12,50 snel je ticket voor de braai in de ticketshop!

LET OP: de braai is alleen toegankelijk wanneer je ook toegang hebt tot het evenement, koop dus ook je dagticket.

Fundraiser diner
Vervolgens wordt er op 14 juli, de dag voor de laatste wedstrijden, een fundraiser diner georganiseerd op het terrein van Corendon Village Hotel. De opbrengsten van dit diner komen ten goede van zowel de dames als de heren van Jong Oranje onder 17, 18 en 20. Door aanwezig te zijn, help je jonge talenten in hun ontwikkeling richting het nationale team. Het diner belooft een bijzondere avond te worden met een driegangendiner, entertainment en uitzicht op de Boeing 737 in de tuin van het Corendon Village Hotel.