SUPER CUP

De Super Cup gaat weer van start!

Het is weer zo ver! Het nieuwe seizoen van de Rugby Europe Super Cup (RESC) gaat van start. Delta speelt in de West poule en neemt het, net als afgelopen seizoen, op tegen de Brussels Devils, Iberians en Lusitanos. De eerste zes ronden zullen worden gespeeld tussen 10 september en 30 oktober 2022. De thuiswedstrijden van Delta kunnen alvast in de agenda genoteerd worden. Zien wij jou ook?

Om voor de halve finales in aanmerking te komen, moet Delta eerste of tweede worden in de poule fase. De halve finales worden gespeeld in het weekend van 3 en 4 december 2022. De beide winnaars van de halve finales spelen de finale, de verliezers zullen strijden om de derde plek. Deze wedstrijden worden gespeeld in het weekend van 17 en 18 december 2022.

Alle wedstrijden zullen te live volgen zijn op Rugby Europe TV. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijden zal eind augustus online gaan, houdt hiervoor onze website in de gaten.

Foto’s door Dennis van de Sande

Delta is het franchiseteam van Rugby Nederland, dat actief is in de RESC. De Rugby Europe Super Cup en daarmee ook Delta is sinds seizoen 2021-2022 van start gegaan. Een unieke kans voor jonge talentvolle spelers om ervaring op te doen op een hoog niveau. De Super Cup is een spannende competitie waarin een mix van professionele clubteams en franchiseteams het tegen elkaar opnemen. Er komen acht teams uit voor de Super Cup die verdeeld zijn over een oost en een west poule. Wil je meer lezen over Delta? Klik hier!