COMPETITIE

Errea scheidsrechterskleding online verkrijgbaar!

In samenwerking met Errea en onze nieuwe sponsor Coolprofs is er een nieuwe scheidsrechters kit/set samengesteld.

Rugby Nederland is voor vier jaar een partnership aangegaan met CoolProfs. De OutSystems implementatie partner uit Roelofarendsveen is vanaf nu zichtbaar op de kleding van de scheidsrechters. Tijdens de interlands van de Oranjeheren en -dames, op zaterdag 11 februari jl., tekenden bondsvoorzitter Roderick Bolle en CEO Camilla Ramberg de overeenkomst tussen beide partijen. Lees hier het hele bericht.

Elke week worden er ruim 250 wedstrijden geleid door indeelbare- en clubscheidsrechters bij de bijna 100 rugbyclubs in Nederland. Alle scheidsrechters zullen nu zichtbaar zijn als een team met dezelfde uitstraling. Het shirt wat ze zullen dragen geeft een gevoel van verbinding. De kernwaarden van de rugbysport zullen zichtbaar zijn op de kleiding van de scheidsrechters. Met het respect dat al heel sterk in onze sport verweven zit zetten we samen een stap in de verdere ontwikkeling en zichtbaarheid van scheidsrechters.

Wij zien graag per de start van het nieuwe competitieseizoen 2023-2024 de scheidsrechters (club en/of indeelbare) in de nieuwe scheidsrechters kit/set op het veld.

De kosten voor deze set is voor de clubscheidsrechters (niet indeelbaar) voor de scheidsrechter en/of club zelf. Voor informatie neem contact op met je club. De clubfunctionaris scheidsrechterzaken en/of wedstrijdsecretaris heeft hierover een bericht ontvangen. Indeelbare scheidsrechters hebben persoonlijk een bericht ontvangen.

De kit/set bestaat uit:

  • Shirt: Light/Blue en/of Shirt: Green/Blue
  • Short: Navy/Blue
  • Socks: (Polyamide)

Via de Errea shop kan de scheidsrechters kit/set besteld worden.
Let op; de maten vallen kleiner dan de normale maat. Zie hiervoor de maattabel op de website en houd rekening met één maat groter dan je normale maat of de tabel aangeeft.

Mocht je geen bericht hebben ontvangen of wil je indeelbaar zijn voor je club, meld je dan via de clubfunctionaris scheidsrechterzaken of direct bij de indeler uit jouw regio en profiteer ook van leuke voordelen.