EVENEMENTEN

Girls Rugby Festival 14 Oktober

Dit seizoen zijn er weer Girls Rugby Festivals (GRF) in Nederland! In alle regio’s worden de festivals georganiseerd speciaal voor meisjes die spelen bij de Cubs, Junioren en Colts. Dit seizoen zal er ook voor de meisjes van Benjamin en Mini leeftijden GRF georganiseerd worden!

Er zullen kleine toernooitjes gespeeld worden met meisjes van 8 tot en met 11, van 12 tot en met 15 jaar oud en meiden van 16 tot en met 18 jaar. Het doel is om met meisjes onderling rugby te laten spelen dus zijn alle meisjes in deze leeftijdscategorieën uitgenodigd.

14 oktober zullen de eerst volgende GRF zijn bij de volgende locaties.

  • Bij de Rotterdamse Rugby Club voor Cubs tot en met Colts: Aanmeldlink
  • Bij Rugby Club Zaandijk voor Benjamins tot en met Cubs: Aanmeldlink

Bring a Friend

Bij deze editie van het GRF zal bij Rotterdam de mogelijkheid zijn om een niet-rugbyende vriendin mee te nemen. Tijdens het festival zal voor niet-rugbyende meiden een workshop rugby gegeven worden. Dit is de kans om jouw vriendinnen kennis te laten maken met rugby! De workshop zal gegeven worden door topcoaches van Rugby Nederland!

Vriendinnen aanmelden kan via de aanmeldlink.

Safe the date

Dit seizoen zullen op deze data ook Girls Rugby Festivals gehouden worden:

  • 11 november
  • 10 februari
  • 25 mei

Girls Rugby Festival op jouw club?

Heeft jouw vereniging interesse om een Girls Rugby Festival te organiseren? Dat kan! Voor meer informatie mail dan naar rugbycoordinator@rugby.nl