EVENEMENTEN

Girls Rugby Festivals 2022-2023

Dit seizoen zijn er weer Girls Rugby Festivals door heel Nederland! In alle regio’s worden de festivals georganiseerd speciaal voor meiden die spelen bij de Cubs, Junioren en Colts.

Er zullen kleine toernooitjes gespeeld worden met meiden van 12 tot en met 15 jaar oud en meiden van 16 tot en met 18 jaar. Het doel is om met meiden onderling rugby te laten spelen dus zijn alle meiden in deze leeftijdscategorieën uitgenodigd.

Dit keer is er voor de meiden van 16 tot 18 jaar een GRF in Amsterdam. Samen met de speelsters van Jong Oranje onder 18 Meiden ga je een dag vol rugby tegemoet. Eerst gaan jullie zelf rugbyen en vervolgens krijgen jullie gratis toegang tot de wedstrijden van het Nederlandse Dames en Heren team!

12 november zijn alweer de volgende festivals, dus meld je snel aan en neem al je rugbyvriendinnen mee!

Voor alle speelsters zullen er 12 november festivals zijn in:

Girls Rugby Toernooi!

Op 21 januari wordt het eerste landelijke Girls Rugby Toernooi georganiseerd! Samen met meiden van jouw leeftijd en regio vormen jullie een team en neem je deel aan het Girls Rugby Toernooi! Meld je alvast aan zodat je in jouw regioteam geplaatst kan worden:

Coaches en Scheidsrechters
Natuurlijk kunnen de Girls Rugby Festivals niet zonder coaches en scheidsrechters. Wil je rugby voor meisjes verder helpen groeien meld je dan hier aan en doe mee!!