EVENEMENTEN

Landelijke Opwarmdag Dames en Girls Rugby Festival

Zondag 3 september staat in het teken van alle rugbyende meisjes en dames in Nederland. Op die dag staat de volgende Landelijke Opwarmdag Dames voor de deur. Dit jaar komen de rugby dames van Nederland samen tijdens de Haagsche Rugby Dagen om zichzelf daar ter voorbereiding op het aanstaande competitie seizoen te meten met tegenstanders uit het hele land. Tegelijkertijd zijn die dag ook alle rugbyende CJC meisjes uit heel Nederland welkom om een leuke rugby dag te beleven tijdens het Girls Rugby Festival in Den Haag! 

  • Zondag 3 september 10.00-17.00u 
  • Landelijke Opwarmdag Dames @ Haagsche Rugby Club 
  • 3 wedstrijden van 20 minuten  
  • 15 a side* 

Inschrijfgeld €100 per team, inclusief €50 aan bartegoed. Betaling op factuur. 

Inschrijven en afmelden kan uiterlijk tot 15 augustus. Een no show is geen geld terug! 

Schrijf jouw dames team nu in! 

*Indien je als team verwacht niet voldoende speelsters te hebben, geef dit dan tijdig aan op het inschrijf form zodat we van te voren clusters kunnen plannen voor die dag. 

​**Indien er sprake is van een team wat nog niet (zelfstandig) deelneemt aan de reguliere 15s competitie, maar het wel leuk vindt om deel te nemen ter oefening en ervaring, geef dit dan aan bij vraag 9.

  • Zondag 3 september 10.00-17.00u 
  • Girls Rugby Festival @ Haagsche Rugby Club 
  • Leuke 15 a side wedstrijden met andere CJC rugby meisjes uit heel Nederland! 
  • Gratis deelname! 

Schrijf je nu in! 

We stimuleren alle clubs die zowel meisjes als senioren dames hebben, ze voor zover als mogelijk samen te laten reizen en zullen de dag zo proberen te organiseren dat meisjes bij de dames kunnen kijken en vice versa, om zo de stap als meisje naar de senioren dames kleiner te maken! 

Het belooft een mooie dag te worden vol rugby, muziek, eten en gezelligheid. Op het terrein zullen tevens diverse bars en foodtrucks aanwezig zijn. Je kunt op ons terrein alleen met PIN betalen!