EVENEMENTEN

Leden werven tijdens de Koningsspelen

Op vrijdag 22 april 2022 worden de Koningsspelen georganiseerd. Vorig jaar deden bijna 1,3 miljoen kinderen van 6.300 basisscholen mee aan de Koningsspelen. Voor verenigingen zijn de Koningsspelen dé kans om deze kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met rugbysport.

Koningsmatch
Het organiseren van de Koningsspelen is voor veel basisscholen een hele klus. Daarbij kunnen ze de hulp van lokale sportverenigingen goed gebruiken. Om scholen en verenigingen in de buurt eenvoudig aan elkaar te koppelen, is er de Koningsmatch. Via een online platform kunnen sportaanbieders eenvoudig aan basisscholen in de buurt laten weten dat ze mee willen helpen. Zo help je niet alleen de school, maar laat je op een eenvoudige manier een grote groep kinderen kennismaken met de rugbysport en werf je misschien zelfs nieuwe leden! En wellicht ontstaat er een structurele samenwerking tussen basisscholen en jouw vereniging.

Laat weten wat je te bieden hebt
Meld je jouw vereniging aan voor de Koningsmatch? Laat dan weten wat je te bieden hebt. De deelnemende scholen in jouw buurt kunnen zien wat jullie voor ze kunnen betekenen. Is een school geïnteresseerd? Dan nemen ze contact met je op en kunnen jullie er samen een geweldige dag van maken.

Informatie en aanmelden
Wil jij met jouw vereniging een bijdrage leveren aan het sportieve gedeelte van de Koningsspelen? Of wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van de Koningsspelen.