EVENEMENTEN

NK 7S Jeugd

Afgelopen weekend zijn de Nederlands Kampioenschap Sevens geweest bij verschillende clubs in Nederland.
De Cubs waren dit jaar op bezoek bij RC Roosendaal Commando Combinatie. Teams van alle regio’s kwamen bij elkaar voor een mooie dag rugby. Aan het einde namen The Dukes de beker mee naar huis na een mooie wedstrijd te hebben gespeeld tegen Haarlem.

Dit jaar speelde de junioren bij RC Castricum. De junioren trakteerde de fans met spannende wedstrijden. In de finale tussen ’t Gooi en The Dukes bleef het ook tot de laatste minuut spannend, maar toch namen de spelers van ’t Gooi de beker mee naar Naarden.

Bij RC ’t Gooi in Naarden waren dit jaar de Colts op bezoek. Het was een mooie dag waar mooi rugby werd vertoond. In de finale namen de Colts van Haagsche RC het op tegen Bredase RC en ook deze wedstrijd bleef spannend tot de laatste minuut. De Colts uit Den Haag wonnen in de finale en kunnen zich Nederlands Kampioen Sevens noemen.

Alle drie waren het leuke kampioenschappen met mooi rugby. Namens Rugby Nederland willen we RC Roosendaal Commando Combinatie, RC Castricum en RC ’t Gooi bedanken voor het hosten en de goede zorg. Ook alle clubs willen bedanken voor hun deelname.

Tot volgend jaar!