EVENEMENTEN

Online workshop Positieve Sportcultuur

De kernwaarden van de rugbysport zijn uniek en zorgen voor verbinding binnen de sport. In het project “positieve sportcultuur” hebben we hier weer aandacht aan gegeven. Om deze waarden en de positieve sportcultuur te borgen binnen je club is er op maandagavond 8 november om 20.00 uur een online workshop die aangeboden wordt aan alle rugbyclubs.

In deze workshop wordt besproken hoe je als club een bijdrage kunt leveren aan een positieve sportcultuur binnen Rugby Nederland en de kernwaarden van de sport kan waarborgen binnen de club. Tijdens de workshop kan je kennis maken met ons project en geven wij je een aantal handige tips en tricks waarmee je binnen je eigen club de positieve sportcultuur kunt uitdragen en verstevigen.

Daarnaast komen er ook een aantal reeds bestaande initiatieven aan bod die direct op de club gebruikt kunnen worden.

(Deze workshop is voor technisch kader, clubfunctionarissen & bestuursleden van alle clubs binnen Rugby Nederland met een extra schijnwerper op de GTBM dagen.)


Mocht je niet aanwezig kunnen zijn dan kan je de workshop later terugkijken op het Youtube kanaal van Rugby Nederland en zal de informatie ook gedeeld worden met alle clubs via de e-mail.

Workshop een positieve sportcultuur:

Wanneer:                          Maandag 8 november 2021

Tijd:                                    20.00 – 21.00 uur

Waar:                                 Online via deze link.

Indien er vragen zijn over deze workshop of het project positieve sportcultuur kan er contact op worden genomen met Edwin van der Spek edwinvdspek.rugby@gmail.com