Opleidingen

Regionale Scheidsrechter workshops

Voor de start van het seizoen zullen er een aantal regionale scheidsrechterworkshops worden aangeboden. De ideale start voor club,- en indeelbare scheidsrechters van het seizoen! Scheidsrechters ontvangen drie licentiepunten voor deelname en voor scheidsrechters die nog geen licentie hebben zal dit automatisch worden aangevraagd. Daarnaast is het voor scheidsrechters die in het verleden een scheidsrechter diploma hebben behaald de mogelijkheid om dit te vernieuwen.

Tijdens de workshops worden alle onderwerpen van de World Rugby Scheidsrechter 1 opleiding behandeld. Als deelnemers dan ook de e-learning modules maken wordt een nieuw diploma aangevraagd.

Hierbij de planning voor de regionale scheidsrechter workshops:

  • Zaterdag 9 september van 13:00 uur tot 16:00 uur in district Zuid (locatie Den Bosch of Uden) (GAAT NIET DOOR)
  • Zondag 10 september van 13:00 uur tot 16:00 uur in Delft. Inschrijven via deze link
  • Zaterdag 23 september van 09:30 uur tot 12:30 uur in Almelo. Inschrijven via deze link

Deze workshops zijn als vervanging van de nationale dag van de scheidsrechter die de afgelopen seizoen is georganiseerd. Dit om meer scheidsrechters te bereiken voor aanvang van het nieuwe seizoen. Naast de workshop is het sociale gedeelte natuurlijk ook aanwezig en zal er op verschillende locaties een mooie derde helft zijn met het kijken van RWC wedstrijden.