Coachbeleid

Met goed opgeleide trainers en coaches is een professionele aanpak beter gewaarborgd. Er zijn opleidingen voor trainers en coaches van verschillende niveaus. Als club kan je dit vastleggen in coachbeleid en systematisch het kader verder ontwikkelen. Op deze manier ontwikkel je niet alleen betere coaches maar ook gaat het niveau van de spelers omhoog en blijven leden ook langer lid als ze begeleiding krijgen van een opgeleid kader.

Indien je als club ondersteuning nodig hebt bij het maken van coachbeleid kan er ondersteuning worden gevraagd bij development@rugby.nl

THE RUGBY SITE
Rugby Nederland is een samenwerking aangegaan met The Rugby Site en nationale selectie- en Academycoaches maken hier gebruik van. Daarnaast ondersteunt The Rugby Site bij het geven van workshops en advies op het gebied van de educatie van coaches.

The Rugby Site heeft een ontwikkeling teweeggebracht in de manier waarop duizenden coaches het spel over de hele wereld benaderen. Niet eerder was de kennis en het inzicht van ‘s werelds toonaangevende coaches en spelers zo gemakkelijk toegankelijk voor elke coach of speler op elk niveau of formaat van het spel.

Begrijp het waarom en hoe van rugby in alle aspecten van het spel, van RWC-winnaars en professionele en internationale coaches, scheidsrechters en spelers. Of je nu een rugbycoach of -speler bent, laat The Rugby Site je voorzien van alle online tools en bronnen om je coaching en team te ontwikkelen.

Naast de educatieve video’s voor rugbycoaches en spelers en de mogelijkheden om wedstrijden te laten analyseren in de MCR optie. Nieuw is het ontwikkelingsprogramma CALM wat gaat over leiderschap in coaching.