Partners

MATRIX

Matrix is dé expert op het gebied van premium fitnessapparatuur. Als werelds meest vooraanstaande merk voor commerciële fitness, richt Matrix zich op fitnesscentra met complete, vooruitstrevende oplossingen. Hiermee kunnen klanten zich onderscheiden met opwindende oplossingen die meer leden aantrekken en behouden.


BLAUWE MONSTERS

Blauwe Monsters is een ondernemend online marketing bureau. Door middel van diverse expertises streven zij er naar om altijd het maximale rendement te behalen voor zowel B2B als B2C klanten. Blauwe Monsters werkt resultaatgericht, denkt graag mee op strategisch niveau en zijn dankzij de uiteenlopende in-huis specialisaties altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor is Blauwe Monsters onder andere gespecialiseerd in SEO, SEA en CRO.


NEDERLANDSE LOTERIJ

Nederlandse Loterij is de grootste aanbieder van kansspelen in Nederland. Met een breed aanbod van prijzenloterijen, sportweddenschappen en online casinospellen voeren zij het Nederlandse kansspelbeleid uit. Voor de Nederlandse Loterij is hun maatschappelijke taak altijd gericht op consumentenbescherming, het voorkomen van kansspelverslaving en het bestrijden van fraude en criminaliteit.


NAC Sport is een video analyse software die Rugby in Nederland ondersteund in het verbeteren van het niveau op elk niveau.


FYSIO CURA PLAZA

Fysio Cura Plaza is dé moderne fysiotherapiepraktijk voor jong en oud, zowel op curatief als op preventief gebied. Voor de behandeling van lichamelijke klachten, revalidatie na een operatie of herstel van een sportblessure, de specialisten van Fysio Cura Plaza staan klaar om u te helpen.
Het team van Fysio Cura Plaza is breed gespecialiseerd (met meerdere master fysiotherapeuten), waardoor er voor vele verschillende klachten een specialist in onze praktijk aanwezig is.


Rugby Nederland is de rugbybond van Nederland. Het behartigt de belangen van de rugbysport. Nederland speelt op internationaal niveau in de Rugby Europe Championship. Daarmee kan Rugby Nederland uw bedrijf vele mogelijkheden bieden voor een succesvol partnership. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u er graag over. Stuur een e-mail naar sponsoring@rugby.nl.