Maatschappelijke partners

TURN-OVER

Turn-Over geeft vastgelopen jongeren weer grip op hun toekomst. Zij gaan vaak niet meer naar school, zijn moeilijk te handhaven, worden gepest of zijn in aanraking gekomen met bureau Halt of justitie. 

Met een intensief fysiek en mentaal programma dagen wij onze deelnemers uit. Verandering vraagt namelijk om volledige inzet en motivatie. Passie, plezier, discipline, kameraadschap, integriteit en respect – de waarden uit de rugbysport – staan centraal.


DE HARDE LEERSCHOOL

We maken allemaal keuzes in het leven. Die keuzes pakken soms goed uit en soms minder goed. Het leven kan wat dat betreft een harde leerschool zijn. Als je vastloopt omdat je geen opleiding, werk of perspectief hebt, dan is het tijd voor actie. Niet afwachten, maar doen. Want als je niks doet, verandert er ook niks. De Harde Leerschool biedt een programma, kort en krachtig, dat mensen helpt om weer ‘back on track’ te komen. Terug in de maatschappij, mentaal sterk, fit en weerbaar. Daar maakt De Harde Leerschool zich hard voor.


Rugby Nederland is de rugbybond van Nederland. Het behartigt de belangen van de rugbysport. Nederland speelt op internationaal niveau in de Rugby Europe Championship. Daarmee kan Rugby Nederland uw bedrijf vele mogelijkheden bieden voor een succesvol maatschappelijk partnership. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u er graag over. Stuur een e-mail naar sponsoring@rugby.nl.