Supplier

GROLSCH

Grolsch staat bekend om haar 400 jaar Vakmanschap en Meesterschap. Bier brouwen met de beste ingrediënten. Met toewijding, volgens eigen overtuiging en met karakter. Dit betekent keuzes durven maken en doen wat goed voelt


ERREA

Sinds 1988 is het Italiaanse bedrijf Erreà Sport één van de grotere spelers en een mondiale leider in de productie van sport- en teamkleding. Een wereldwijd erkende naam die ook op het hoogste niveau van diverse internationale sporten opereert.


RHINO

Home of the world-famous Rhino, a sporting brand that’s the choice of professionals for technical training equipment, teamwear and leisurewear.


Rugby Nederland is de rugbybond van Nederland. Het behartigt de belangen van de rugbysport. Nederland speelt op internationaal niveau in de Rugby Europe Championship. Daarmee kan Rugby Nederland uw bedrijf vele mogelijkheden bieden voor een succesvol samenwerking. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u er graag over. Stuur een e-mail naar sponsoring@rugby.nl.