Corendon Summer Tour

Op zaterdag 9, woensdag 13, en zaterdag 16 juli 2022 zullen vijf landen naar het Rugby stadion in Amsterdam komen voor de Corendon Summer Tour. Een echte primeur van Rugby Nederland, het is de eerste keer dat een toernooi in deze vorm zal worden georganiseerd in Europa. Amerika, België, Canada, Tsjechië en Nederland zullen met verschillende U18, U20 en U23/Supercup teams afreizen naar Amsterdam om, in totaal, vijftien wedstrijden te spelen. Scroll naar beneden voor de tickets.

Een geweldig evenement met 3 dagen, 15 wedstrijden en 12 verschillende teams. Op iedere wedstrijddag zullen er maar liefst 350 atleten rondlopen van verschillende nationaliteiten. Amerika zal meedoen aan de Corendon Summer Tour met het onder 18, het onder 20 en het onder 23 team. België en Nederland zullen ook toetreden met alle drie de leeftijdsklassen. Het onder 23 team zal echter voor België bestaan uit de Brussel Devils en voor Nederland is het team Delta (beide uitkomend in de Rugby Europe Super Cup). Canada zal naar Amsterdam afrijzen met hun onder 18 team en Tsjechië met hun onder 20 team.

Op de wedstrijddagen zal er gedurende de hele dag een programma vol met wedstrijden zijn. Van ’s ochtends 11.30 uur tot aan ’s avonds 19.10 uur zal er mooi rugby worden gespeeld. Op de wedstrijddagen zullen de onder 18 teams als eerste hun wedstrijden spelen gevolgd door de onder 20 teams met de laatste en afsluitende wedstrijd voor de onder 23/Super Cup teams. Voor een gedetailleerd overzicht van het programma zie onderstaande afbeeldingen.

Tickets
We hebben een dag vullend programma waar je non stop rugby kan kijken als je zou willen. Naast de wedstrijden is er ook genoeg ruimte om te genieten van de juli-zon binnen een van de chill area’s of op de tribune. Voor slechts €7,50 kan je van vijf topwedstrijden genieten op één dag. En voor slechts €15 heb je een passe-partout en hoef je geen één wedstrijd te missen, gegarandeerd succes dus. #CorendonSummerTour

DIVERSE SIDE EVENTS

In-theme fundraiser diner voor Jong Oranje onder 17, 18 & 20
Op 15 juli, de dag voor de laatste wedstijd, zal er op het terrein van Corendon Village Hotel een feestelijk fundraiser diner plaatsvinden! Alle opbrengsten van dit diner komen ten goede aan onze onder 17,18 & 20 selectie. Zo zorgen de aanwezige ervoor dat onze jonge talenten zich in de best mogelijke omgeving kunnen ontwikkelen om zo misschien wel de volgende stap te nemen richting Oranje en heb je zelf een geweldige avond. Tijdens de benefietavond zal er samen met partner Corendon een reis worden volbracht naar de toekomst, met ondertussen een vier gangendiner, top entertainment en dat alles met uitzicht op de Boeing 737 in de tuin van het Corendon Village Hotel. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar, ook interesse? Neem voor meer informatie contact op met fundraiser@rugby.nl

Er zijn last minute drie tafels vrij gekomen dus op de valreep aanmelden kan nog altijd!

Corendon en Rugby Nederland bezorgen Oekraïense vluchtelingen een leuke rugby dag
In samenwerking met Rugby Nederland organiseerde Corendon Hotel & Resorts op 10 juli een touch-rugby familie festival om de 350 Oekraïense vluchtelingen die momenteel bij Corendon Village in Badhoevedorp verblijven in het zonnetje te zetten. Ook hotelgasten en mensen uit de buurt mochten deelnemen. Alle landen uit de Corendon Summer Tour waren tevens aanwezig op de sportvelden van Stichting Topsport Pancratius. Er zijn verschillende touch rugby partijen gespeeld en er is lekker geluncht, om zo de saamhorigheid tussen de Oekraïense vluchtelingen en de landen uit de Corendon Summer Tour te vergroten. Er liepen een aantal waren talenten rond en was genieten om even lekker in de zon plezier te hebben samen.

Klik hier voor het volledig persbericht.

WEDSTRIJDRESULTATEN 9 & 13 JULI