RWC 2023

[OPEN UITNODIGING]

Geachte voorzitter, secretaris, mediacontactpersoon,
Gelieve deze uitnodiging door te sturen aan alle geïnteresseerden binnen de rugbyclub

Het lijkt nog ver weg, maar het is dichterbij dan we denken: de Rugby World Cup 2023.

Samen met jullie zou ik graag willen onderzoeken waar de meeste behoeften aan is, en waar jullie als rugbyclub écht baat bij hebben. Is dat bijvoorbeeld een offline-campagne, of meer online? Een week van de rugby, waar alle rugbyclubs hun deuren openen? Een goodiebag, een brochure? Het streven is niet aan het eind van de avond een concreet plan te hebben, maar wel een lijst van goede ideeën waar wij mee aan de slag kunnen – met als uiteindelijke doel dat heel Nederland in het teken van rugby staat tijdens de WK in 2023.

Graag nodig ik jullie – en met name de personen binnen jullie rugbyclub die het leuk lijkt – uit voor een tweede online-brainstormsessie op maandag 9 mei, 19.30 uur.

De eerste brainstormsessie vond plaats op maandag 4 april. Samen met 18 rugbyclubs hebben we teruggeblikt op de afgelopen WK’s en het doel besproken voor de komende. Ook hebben we gebrainstormd over mogelijke sportpromotie en activiteiten. Op dit laatste pakken we graag door in een vervolgsessie.

Lijkt het je leuk om aan te schuiven? Je kunt je aanmelden door een email te sturen aan: media@rugby.nl met als onderwerp: ‘Aanmelding Brainstormsessie 0.2 RWC 2023’.

We zien je graag op 9 mei!