Veteranen Rugby

Veteranen rugby wordt gespeeld en is opgezet voor en door rugbyers die graag met hun oude maatjes op hun eigen manier (en tempo) willen blijven ballen of betrokken willen blijven bij het edele rugbyspel. Of je nu nog zelf wilt spelen of het leuk vindt om langs de lijn je maatjes aan te moedigen, iedereen is welkom om een positieve en/ of actieve bijdrage te leveren!

COME MEET-UP WITH THE OLD RUGGERS
Wij, enthousiaste rugby-veteranen ondersteund door Rugby Nederland, hopen nog lang zo nu en dan een balletje te gooien, een wedstrijd te fluiten, events te bezoeken en organiseren en natuurlijk van de derde helft te genieten.

Op veteranenrugby.nl tref je het meest complete overzicht van alle veteranen activiteiten, wedstrijden en toernooien die in Nederland georganiseerd worden. Daarnaast organiseert Rugby Nederland ook Veteranendagen. Een veteranen lidmaatschap is voldoende, informeer bij de dichtsbijzijnde club naar de mogelijkheden. Hiermee hopen we het makkelijker te maken voor de rugbyers die niet meer iedere week in de reguliere competitie kunnen of willen spelen, maar toch zo nu en dan een wedstrijd willen spelen. Ideaal te combineren met Social Rugby.

Organiseert jouw club een veteranen-evenement? Laat het ons weten!